Wie zijn wij?

In 1969 is Bouwmachines Den Haag opgericht, toen onder de naam Stam Bouwmachines. Met ruim 50 jaar ervaring hebben we heel wat doorstaan. Daarmee laten we ook meteen ons karakter zien. Niet alleen staan we in mentaliteit vooraan, kwaliteit is onze prioriteit. Wij onderscheiden ons door veilig werken en gebruik van machines en materieel van hoge kwaliteit. Door deze manier van werken zijn we simpelweg de beste.

Wat doen we?

Wij zijn gespecialiseerd in verhuur, verkoop en montage van verticale transport systemen.
We zijn een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmachines, bouwmaterieel en industriële gereedschappen.

Ook kun je bij ons terecht voor:

  • Montage en demontage
  • Keuringen en inspecties
  • Onderhoud
  • Reparaties
  • Opleidingen

Vacatures

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Hulp monteur

Wij zijn op zoek naar jou! Het werk stroomt binnen, maar zonder jou kunnen we niet. Als hulp monteur werk je aan verschillende steigersystemen, bouwliften en hangbruginstallaties. Je bouwt ze op en verplaatst ze op een veilige en nette manier. We zoeken daarvoor harde werkers met een verantwoordelijkheidsgevoel. Rijbewijs B(E) is een pré en je bent in het bezit van een VCA certificaat of bereid deze te halen. Wij investeren graag in jou!

We hebben een leuk team met harde werkers in een sterk groeiend bedrijf. Daarom zijn er volop doorgroeimogelijkheden en maken we daar graag een plan voor samen met jou.
Vanaf 21 jaar verdien je bij ons € 2.166,- bruto per maand gebaseerd op een 40-urige werkweek. Je bouwt vakantiegeld en uren op. Ook hebben wij een uitstekende pensioenregeling.

Kom je anders langs voor een kop koffie?

Hoofd monteur

Wij zijn op zoek naar jou! Ben jij ook op zoek naar de beste werkgever? Als spil van het bedrijf ben je op de werkplek verantwoordelijk voor de montage, demontage en onderhoud van onze liften. Je geeft leiding aan de (leerling) hulpmonteur. Naast diverse technische werkzaamheden verzorg je ook de keuring van de machines .Je zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en dat het voor de klant duidelijk is. Je bent in het bezit van rijbewijs B(E) en een VCA certificaat of bereid deze te halen. Veiligheid en klanttevredenheid staan bij ons op nummer 1.

We hebben een leuk team met harde werkers in een sterk groeiend bedrijf. Daarom zijn er volop doorgroeimogelijkheden en maken we daar graag een plan voor samen met jou.
Vanaf 21 jaar verdien je bij ons € 2.340,- bruto per maand gebaseerd op een 40-urige werkweek. Je bouwt vakantiegeld en uren op. Ook hebben wij een uitstekende pensioenregeling.

Kom je anders langs voor een kop koffie?

Open sollicitatie

Wij zijn sterk groeiend en kunnen daarom alle hulp gebruiken! Denk jij dat jij op wat voor manier dan ook van toegevoegde waarde voor ons bent? Neem dan nu contact met ons op. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.