Wie zijn wij?

In 1969 is Bouwmachines Den Haag opgericht, toen onder de naam Stam Bouwmachines. Met ruim 50 jaar ervaring hebben we heel wat doorstaan. Daarmee laten we ook meteen ons karakter zien. Niet alleen staan we in mentaliteit vooraan, kwaliteit is onze prioriteit. Wij onderscheiden ons door veilig werken en gebruik van machines en materieel van hoge kwaliteit. Door deze manier van werken zijn we simpelweg de beste.

Wat doen we?

Wij zijn gespecialiseerd in verhuur, verkoop en montage van verticale transport systemen.
We zijn een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmachines, bouwmaterieel en industriële gereedschappen.

Ook kun je bij ons terecht voor:

  • Montage en demontage
  • Keuringen en inspecties
  • Onderhoud
  • Reparaties
  • Opleidingen

Vacatures

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Hulp monteur

Wij zijn op zoek naar jou! Het werk stroomt binnen, maar zonder jou kunnen we niet. Als hulp monteur werk je aan verschillende steigersystemen, bouwliften en hangbruginstallaties. Je bouwt ze op en verplaatst ze op een veilige en nette manier. We zoeken daarvoor harde werkers met een verantwoordelijkheidsgevoel. Rijbewijs B(E) is een pré en je bent in het bezit van een VCA certificaat of bereid deze te halen. Wij investeren graag in jou!

We hebben een leuk team met harde werkers in een sterk groeiend bedrijf. Daarom zijn er volop doorgroeimogelijkheden en maken we daar graag een plan voor samen met jou.
Vanaf 21 jaar verdien je bij ons € 2.166,- bruto per maand gebaseerd op een 40-urige werkweek. Je bouwt vakantiegeld en uren op. Ook hebben wij een uitstekende pensioenregeling.

Kom je anders langs voor een kop koffie?

Hoofd monteur

Wij zijn op zoek naar jou! Ben jij ook op zoek naar de beste werkgever? Als spil van het bedrijf ben je op de werkplek verantwoordelijk voor de montage, demontage en onderhoud van onze liften. Je geeft leiding aan de (leerling) hulpmonteur. Naast diverse technische werkzaamheden verzorg je ook de keuring van de machines .Je zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en dat het voor de klant duidelijk is. Je bent in het bezit van rijbewijs B(E) en een VCA certificaat of bereid deze te halen. Veiligheid en klanttevredenheid staan bij ons op nummer 1.

We hebben een leuk team met harde werkers in een sterk groeiend bedrijf. Daarom zijn er volop doorgroeimogelijkheden en maken we daar graag een plan voor samen met jou.
Vanaf 21 jaar verdien je bij ons € 2.340,- bruto per maand gebaseerd op een 40-urige werkweek. Je bouwt vakantiegeld en uren op. Ook hebben wij een uitstekende pensioenregeling.

Kom je anders langs voor een kop koffie?

Office manager

Wij zijn op zoek naar jou! Jij staat in het midden van het bedrijf en zorgt ervoor dat alles gestroomlijnd verloopt. Je bent het aanspreekpunt van zowel de klant als de medewerkers. Dit houdt in dat je netjes bent, alles onder controle hebt en het voortouw kan nemen indien nodig. Je hebt affiniteit met de bouw of welwillend om te leren.
Jouw taken:
- administratieve taken, zoals het bijhouden van de agenda, het beheren van het archief en het verwerken van de post
- ondersteunen van de directeur in zijn werkzaamheden
- facilitaire taken, zoals het op orde houden van de voorraad kantoorspullen en
functies toebedelen aan kantoorruimtes
- beantwoorden en eventueel doorverbinden van binnenkomende telefoontjes
- organiseren van vergaderingen, bedrijfsuitjes en bijeenkomsten
- notities maken tijdens vergaderingen en deze uitwerken
- bijhouden van de personeelsadministratie
We hebben een leuk team met harde werkers in een sterk groeiend bedrijf. Daarom zijn er volop doorgroeimogelijkheden en maken we daar graag een plan voor samen met jou. Vanaf 21 jaar start je bij ons met € 1.450,- bruto per maand gebaseerd op een 24-urige werkweek. Je bouwt vakantiegeld en uren op. Ook hebben wij een uitstekende pensioenregeling.
Kom je anders langs voor een kop koffie?

Open sollicitatie

Wij zijn sterk groeiend en kunnen daarom alle hulp gebruiken! Denk jij dat jij op wat voor manier dan ook van toegevoegde waarde voor ons bent? Neem dan nu contact met ons op. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.